Sammen finder vi den rigtige ventilationsløsning

Ventilationsanlæg findes i mange forskellige udgaver og størrelser, som dimensioneres til det enkelte projekt.

Vi samarbejder primært med Genvex, da vi kan stå 100% inde for deres produkter og service, men er også leveringsdygtige i andre gode produkter fra andre leverandører.

Vi vejleder efter behov og lytter selvfølgelig til ønsker inden vi laver et tilbud.

​Ventilation er nøglen

Investér i jeres livskvalitet - og spar penge ved at forbedre ventilationen! Vi drømmer alle om at luften i huset er ren og frisk dagen lang det kan ske gennem passiv ventilation eller aktiv ventilation. Vi ved også, at det trækker hvilket er den ubehagelige form for ventilation, og at den dyrt betalte varme forsvinder ud gennem de åbne vinduer, når vi lufter ud. Men faktisk kan du spare penge på at lufte ud og at tilrettelægge ventilationen på den rette måde! Med et Genvex anlæg gavner den friske luft både jeres velbefindende og jeres økonomi.​

Ventilation - 10 minutter hver anden time

Vi bruger alle – børn som voksne – størsteparten af vores tid inden døre. Derfor er det ekstra vigtigt at luftkvaliteten er god her og at ventilationen er optimal. Det anbefales, at vi lufter ud 10 min. hver anden time, døgnet rundt. Så meget skal vi lufte ud, for at vi opretholder god luft i stuerne. Luften inden døre bliver belastet af alle vores aktiviteter, mest selvfølgelig fra bad og køkken, men vi udleder hver især op til 1,5 liter vand gennem udåndingsluft og sved, dette vand skal ud af huset ved hjælp af ventilation.

​Skab lav luftfugtighed ved ventilation

Den fugt skal væk, da den ellers kan danne basis for skimmelsvamp og husstøvmider. Husstøvmider har ikke noget med støv at gøre, som navnet ellers antyder. Husstøvmider er meget små, under en halv millimeter store, så de er ikke synlige med det blotte øje de kræver varme og en luftfugtighed på 55-75%, så derfor finder vi dem oftest i vore senge

Et af signalerne om at luftfugtigheden er for høj hvor du bor, kan du finde på dine vinduer. Hvis du har termoruder og vinduerne alligevel dugger, så skal du lufte ud - sørge for ventilation. Skal dette problem løses effektivt, skal der et ventilationsanlæg til.

Varmegenindvinding med ventilation

Genvex producerer ventilationsanlæg, der kan nedsætte jeres varmeforbrug ved ventilation, da de udnytter varmen fra den luft, der fjernes til at opvarme den friske luft, der tilføres. Varmen fra den fugtige og brugte indeluft udnyttes op til 95% i et Genvex anlæg. De originale Genvex anlæg er et ekstra plus for indeklimaet, da luften, der kommer ind i huset, sendes gennem effektive filtre, som fjerner pollen, støv og andre allergener. Fugten i huset reduceres til under 45%, så skimmelsvamp og husstøvmider ikke kan trives.

Det originale ventilations anlæg er en investering i forbedret livskvalitet, og det er samtidig god økonomi i ventilation. Den effektive udnyttelse af husets eksisterende varme bevirker at et Genvex anlæg betaler sig hjem over varmeregningen i løbet af få år og samtidig sikrer en optimal ventilation. Her har blandt andet husets isolering og familiens varmeforbrug har indflydelse på tilbagebetalingstiden.​

I samarbejde med​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

JM-Ventilation ApS - ​CVR: 33503040 - Ådalen 38, 9700 Brønderslev - Tlf.: 24 24 32 52 - E-mail: mail@jm-ventilation.dk