Varmt vand​

Vi har forskellige løsninger til opvarmning af brugsvand.

Herunder kan du se de produkter vi tilbyder:

​​

Vanvex 185/S 285/S

​Vanvex brugsvandsvarmepumpe er et komplet aggregat indeholdende en 185 liters varmtvandsbeholder, udsugningsventilator, varmepumpe og el-udstyr, samt i S-modellerne en varmespiral forberedt for tilkobling af solfanger/centralvarme etc.

Anvendelse

Varmepumpen kan producere ca. 185 l varmt vand pr. døgn med en temperatur på 55˚C. Kapaciteten er afhængig af udetemperaturen, koldtvandets tilgangstemperatur og aftapningsmønstret. Når den ønskede temperatur er nået, kan man slukke for elpatronen. Energiforbruget er normalt ca. 30% af forbruget med en el-vandvarmer.

KAN PRODUCERE CA. 185 L VARMT VAND PR. DØGN.

En Vanvex kan benyttes til at fjerne brugt luft fra boligen.

Vanvex R/RS

Vanvex R og Vanvex RS er en brugsvandsvarmepumpe med en integreret 285 liter varmtvandsbeholder, udsugningsventilator, varmepumpe og el-tilslutning. Vanvex R/RS kan med sit moderne design og den praktiske rørtilslutning nemt installeres i kælder, teknikrum eller bryggers. Med sin 285 liter varmtvandsbeholder er Vanvex R/RS beregnet til at dække en almindelig husholdnings varmtvandsbehov.

Anvendelse

Vanvex R og Vanvex RS er en meget energieffektiv brugsvandsvarmepumpe, som udnytter energien fra udsugningsluften til at varme brugsvand op. Varmepumpen opvarmer brugsvandet på en meget energiøkonomisk måde med en virkningsgrad (COP) på 2,72 ved en udsugningslufttemperatur på 2.

Combi 185 BP

Combi 185 BP er et komplet aggregat, der består af en ventilations- og beholdersektion indeholdende modstrømsvarmeveksler (der har en temperaturgenvindingsgrad på op til 95 %), 185 liters varmtvandsbeholder (med indbygget varmespiral for tilkobling af ekstern varmekilde), kombinationsvarmepumpe til opvarmning af indblæsningsluften og opvarmning af brugsvandet.

Herudover består aggregatet af energibesparende indblæsnings- og udsugningsventilatorer (EC-motorer), friskluftfilter og udsugningsfilter (begge er G4-filtre) samt komplet Optima 312-styring. På betjeningspanelets display, der viser anlæggets driftstilstand, kan man nemt ændre driftsindstillingerne.

Anvendelse

Combi 185 BP anvendes som ventilationsvarmepumpe i boliger.

Lad os sammen tage en snak om behov og finde den rigtige løsning og pris.

I samarbejde med​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

JM-Ventilation ApS - ​CVR: 33503040 - Ådalen 38, 9700 Brønderslev - Tlf.: 24 24 32 52 - E-mail: mail@jm-ventilation.dk