Varmeløsninger

Hvad er en varmepumpe/varmepumpeanlæg?

Dette er et anlæg, der ved hjælp af en kredsproces og et egnet kølemiddel, der cirkulerer i et lukket system er istand til at fungere enten som køle-/fryseanlæg eller som varmeanlæg.

Varmepumper bruges til opvarmning og nedkøling Skal anlægget fungere som køle-/fryseanlæg dimensioneres det til denne opgave og kaldes køleanlæg. Skal anlægget fungere som varmeanlæg dimensioneres det til at løse denne opgave og kaldes varmepumpeanlæg eller en varmepumpe. Der findes også varmepumper som både kan køle og varme.​

Varmepumper flytter varmen

Varmepumper optager varmeenergi fra omgivelserne (varmekilden) ved et lavt temperaturniveau og omsætter denne varmeenergi via kredsprocessen og under tilførelse af drivenergi til varmeenergi ved et højere temperaturniveau, som direkte kan anvendes til opvarmningsformål.

Afhængig af temperaturniveau på varmekilden og ønsket temperaturniveau på den leverede varmeenergi, vil mængden af den leverede varmeenergi være 2¼-5 gange større end den tilførte drivenergi.

Vælg den rigtige varmepumpe

Hos Jm-ventilation ApS arbejder vi med forskellige typer varmepumper fra forskellige leverandører.

Vi tilbyder blandt andet:


  • Panasonic
  • Mitsiubitsi
  • Cooper & Hunter

Lad os tage en snak om ønsker og behov

I samarbejde med​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

JM-Ventilation ApS - ​CVR: 33503040 - Ådalen 38, 9700 Brønderslev - Tlf.: 24 24 32 52 - E-mail: mail@jm-ventilation.dk